Om MTMax Music.

Prisvärda musiktjänster

Profilbild-Spotify-spellista.png
Mer om mig.

Varför jag skapade MTMax Music.

Jag skapade MTMax Music för att det saknades ett prisvärt alternativ inom musikproduktion där artister och låtskrivare ska ges möjligheten att producera och distribuera sin musik. 

MTMax Music är ett prisvärt alternativ med hög kvalité och stor passion för musikskapandet. Det är alltid gratis prov på både mixning och mastering av din låt för att säkerställa att du är helt nöjd med resultatet.

Med lång erfarenhet inom musikbranschen och med den senaste och bästa digitala teknologin hjälper jag dig med allt från mixning & mastering till kompletta produktioner.

Jag driver MTMax Music som en enskild firma vid sidan av mitt ordinarie arbete där mitt fokus är att skapa musik av högsta kvalitet till överkomliga priser.

Mer om mig.

Bakom musikproducenten och kompositören MTMax finner ni mig, Martin Axelsson.

Min drivkraft inom musiken kommer från möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med likasinnade som delar min passion för musikskapande.

Min musikaliska resa tog sin början på 1990-talet och har sedan dess varit präglad av ett flertal givande samarbeten med olika artister, sångare och låtskrivare.  Att arbeta tillsammans med andra för att skapa musik är en kreativ process som jag värdesätter högt, och jag ser fram emot att fortsätta utforska och utveckla min musikaliska horisont med likasinnade.

Mikrofon Martin